2009. augusztus 4., kedd

Mentőautó papírból

Itt találtam ezt a mentőautót. Nagyon sok jópofa kinyomtatható, majd kivágandó és összeragasztandó dolgot lehet itt találni, bár a legtöbbhöz mindenbizonnyal szükség van sok-sok türelemre. Én egyelőre csak ezt a mentőt csináltam meg, ez könnyű volt. Gondolom, nem lesz túl hosszúéletű, de az tetszik a fiaimnak, hogy ha karamboloznak vele benyomódik, aztán el lehet vinni a szervizbe és ki lehet "kalapálni". Amúgy csak az én fiaim vannak úgy oda a karambolokért, tűzesetekért és egyéb tragédiákért?

6 megjegyzés:

  1. Imádom a blogodat, és főleg azt, hogy tényleg minden napra jut egy játék. :o))) Reklámozom is, ahol csak tudom.
    Erre a nyomtatós/hajtogatós oldalra meg rácuppantunk apával egyetemben. Én kivágtam egy hajót, apa este nem tudott ellenállni és összeragasztotta (holnap teszek képet a blogomba), plusz nyomtatott rendőrautót...
    Szóval KÖSZÖNJÜK! (Nemcsak a kölykök nevében. :o))) )

    VálaszTörlés
  2. Encóka! Megnyugodtam, hogy nem csak az enyémek ilyen tragédiakedvelők.

    Bubi! Sajnos én ma megmutattam a gyerekeknek, hogy milyenek vannak még. Rendeltek is rögtön markolót, meg buldózert, de azok szörnyen pepecselősnek tűnnek. Lehet, hogy én is bevonom apát :)

    VálaszTörlés
  3. Na tettem képet, megérni meglesni. :oDDDDDDD

    http://bubipoloi.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  4. Bubi! Próbáltam kommentet írni neked, de a szóellenőrzést nem lehet beírni. Még így viharverten is nagyon szép lett a hajó! Ügyesek vagytok!
    Ezeket a gyönyörű pólókat kézzel, textilfestékkel fested?

    VálaszTörlés
  5. Érdekes, én tudtam magamnak kommentelni. :o))) Ki kell választani a google fiókot profilnak. Szóellenőrzés meg nem is volt... Mindegy, a lényeg:
    Köszönöm apa nevében is.
    A kérdésre pedig a válasz igen, kézzel/ecsettel/néha szivaccsal és MARABU plus textilfestékkel. :o)

    VálaszTörlés