2009. november 9., hétfő

Figyelem! Figyelem! Figyelem!

Ha még nem tudod, mit ajándékozz karácsonyra gyermekednek, vagy ismerőseid, barátaid gyermekeinek, akkor nézd meg egyedi mesekönyveimet az Én mesém oldalamon! Ha küldesz néhány fényképet gyermekedről, elkészítem mesekönyvét, melyben Ő lesz a főszereplő!

Ezeket a meséket eredetileg saját gyermekeimnek festegettem kézzel, és beleragasztgattam fényképeiket. Nagyon nagy örömet szereztem vele nekik! Csodálattal fedezték fel az ismerős arcokat a mesekönyvek lapjain, és újra és újra nézegetni-hallgatni akarták a meséket, melyek róluk szólnak. Mikor láttam, hogy más, ismerős gyerekeknek is mennyire tetszik ez a típusú mesekönyv, számítógéppel - Flash programmal - ismét megrajzoltam a meséket, így már könnyebben cserélhetővé váltak a szereplők, illetve személyre szólóbbá tudtam tenni a történeteket, például kedvenc játékok berajzolásával.
A mesékben olyan dolgok történnek a gyerekekkel, amelyekről mindannyian álmodoznak: markolót vezetnek, kukásautóval utaznak, az erdei állatok karácsonyfáját csodálják.

Legyen a Te gyermeked is főszereplője egy mesekönyvnek! Részleteket és minden információt megtalálsz Az én mesém oldalon!

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ötlet ez a könyv, biztos sok óvodás kedvece lesz! :)

    VálaszTörlés
  2. Eszter! ez nagyon tetszik! remélem sok anyuka érdeklődik majd, és sok csemetének lesz ilyen személyre szóló karácsonyi ajándékban része.
    gratulálok!! Vali

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy tetszik Nektek!

    VálaszTörlés