2010. január 19., kedd

Máté imádja az útkeresős feladatokat. Vele könnyű dolgom van, mert csak beírom a google képkeresőjébe, hogy : mazes -és már nyomtathatok is ki egy csomót neki. (vagy például itt is találhattok sokat) Persze, ha Máté útkeresőset játszik, akkor Danika is azt szeretne, csakhogy az interneten fellelhetők túl nehezek neki. Így hát rajzoltam Daninak néhány könnyebbet.
Ilyet például:



Az autónak el kell jutnia a garázsba. Igen, az egy garázs akar lenni! Danika ügyesen végigvezette a tollát az úton, majd büszkén közölte, hogy az autó bejutott a sütőbe! :)

Összesen 10 ehhez hasonló könnyített útkeresőt rajzoltam. Nem tölteném fel ide az összeset, de ha valaki kéri, az írjon nekem a mindennapraegyjatek@gmail.com címre, és akkor elküldöm mind a tízet!

6 megjegyzés:

  1. Eszter, én nagyon megköszönném. Mert nálunk is ez van, ha Angival akarok valamit, akkor Vikike is jön, de azért 2 év különbség azért csak 2 év... ide küldheted: gorgei_b@freemail.hu és még egyszer előre is köszi

    VálaszTörlés
  2. Hú, ez szuper, innen én is nyomtatgatok majd. Poci is útkereső mániás, karácsonyra készítettem neki rengeteget ajándékba, de így egyszerűbb lesz! Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Mint rendszeres olvasód, szeretném én is kérni az útkeresőket!
    Köszi
    Szilvi kbszilvi@citromail.hu

    VálaszTörlés
  4. Szia! Régóta figyelemmel követem a blogodat.:-) Nálunk is a labirintus most a nagy kedvenc, úgyhogy köszi a linket! Ildi

    VálaszTörlés
  5. Szildi! Milyen címre küldhetem az útkeresőket? Írj egy levelet légyszíves a mindennapraegyjatek@gmail.com-ra, és akkor válaszként elküldöm! Köszi!

    VálaszTörlés
  6. Szia Eszter! Köszönöm szépen az útkeresöket! Küldtem neked mailt és már meg is kaptam öket.:-)

    VálaszTörlés