2010. április 14., szerda

Anyáknapi ajándékötletek

Összegyűjtöttem néhány nekem tetsző anyáknapi ötletet, amiket a gyerekekkel viszonylag egyszerűen elkészíthettek a nagyiknak. Az alattuk lévő linkre kattintva a (angol nyelvű) leírásokhoz juttok! Jó böngészést!


http://crafts.kaboose.com/fabric-scrap-flower.html


















http://www.womansday.com/Articles/Crafts/I-Love-Mom-Frames.html?cid=aol http://www.womansday.com/Articles/Crafts/Sand-Paperweight.html?cid=aol


http://www.marthastewart.com/goodthings/spring-flower-sugar-cookies?backto=true&backtourl=/photogallery/mothers-day-gifts#slide_36



http://www.marthastewart.com/article/iron-on-kids-tote-bag?backto=true&backtourl=/photogallery/mothers-day-gifts#slide_4



http://crafts.kaboose.com/handpoem.html http://artfulparent.wordpress.com/2009/05/12/claydoh-beads/




http://crafts.kaboose.com/bouquet-of-photo-flowers.html


És hogy mi mit készítünk a nagyiknak? Azt ide nem írom le, mert a nagyik rendszeresen bekukkantanak ide, de aki kíváncsi rá, az küldjön nekem egy levelet a mindennapraegyjatek@gmail.com címre, és akkor megmutatom! Szerintem nagyon jó ötlet! (Kedves Dani és Máté nagyija! Nem ér ám álnéven, álcímről levelet küldeni!)


Ti mivel készültök?

5 megjegyzés:

  1. Az a kinyithatós sárga tulipán nagyon tetszik. Szerintem jövőre bevetjük :)
    Mi idén az Anyukáknak magos üveget készítünk (olyan mint itt a színes homokkal töltött, csak magvakkal), és zseníliadrótból virágot a Mamáknak - joghurtosdobozba állítjuk.

    VálaszTörlés
  2. szerintem a nagyik legkedvesebb ajándéka unokái nagyon csábos mosolya, az általuk készített csodás rajzok kíséretében. és a mamák, papák nagyon jól tudják, hogy az nagyon személyes, és éppen róluk szól. Gyűjtöm ezeket a csodás alkotásokat, mindegyik nagy öröm, és élmény számomra, ahogy a nagyikat látják. Pótolhatatlanok ezek az élmények.rajzoljanak, fessenek nekünk nagyon sokat.

    VálaszTörlés
  3. Nekem a sütis ötlet tetszik, szívvel készítjük el. Plusz vágtam ki szívet kartonból, Eszti összefestette és ezt ragasztjuk fel egy képeslap alapra, a másik oldalán pedig egy fénykép lesz.

    VálaszTörlés
  4. szia! engem érdekelne mivel készültök!
    nyesteszabi@gmail.com
    előre is köszönöm!

    VálaszTörlés